ostanback-desktop-logo ostanback-desktop-logo

Östanbäck Timmerhus ny leverantör Hovdedalen

Hovdedalen erbjuder en unik möjlighet att äga en bit av fjällvärlden. Projektet omfattar 80 byggklara tomter i direkt anslutning till pisten. Försäljningen av hela området är nu i full gång. De första husen är uppförda och kommer vara klara för julfirande redan i år. Fler hus är under uppförande, men det finns fortfarande tomter kvar.

Här får du ett guldläge med ski-in och ski-out till barnbacken och hela skidsystemet, ett stenkast till afterski på Högfjällshotellet och nära till butiker, restauranger, uteliv och natur. Området kommer likväl med sommaren som en trevlig bonus. Området med sin placering passar alla som går i tankarna att skaffa sig ett drömboende i fjällen. Och vi vet vad vi pratar om. Bakom projektet står barnbarn och barnbarns barn till Nils Petter Lindgren, som grundade Vemdalsskalets högfjällshotell 1936.

Välj mellan att köpa en tomt och själv ombesörja bygget eller att få hjälp att uppföra din dröm. Reservera din plats i backen redan idag!

Tomter till salu

hovdedalen_ötab_bild_1-700x366

 

 

NÄR TRADITION MÖTER INNOVATION – Naturlig och hållbar livskvalitet
När du väljer att bygga ett Östanbäck Timmerhus timrat med äkta naturstock väljer du ett miljömedvetet, naturligt, hållbart och hälsosamt boende som borgar för livskvalitet i sekler.

Östanbäck Timmerhus kombinerar det genuina hantverket med modern teknik för att skapa skräddarsydda timmerhus utifrån våra era ideér och önskemål. Låt fantasin flöda och dina drömmar styra! Inspireras av hus du sett och hus du drömmer om. Utifrån dina ideér tar ni och Östanbäck det vidare tillsammans. Ni kan välja på att bara köpa en stomme som ni själva monterar till helt inflyttningsklara hus – det är du som väljer.

Äkta timmerhus, ett val för livet!

4 steg till ditt nya timmerhus

  • Skräddarsytt

På Östanbäck Timmerhus byggs det äkta timmerhus i naturstock helt skräddarsydda, kundanpassade efter underlag som antingen kunden ritat upp eller som ni tar fram tillsammans efter dina önskemål och ideér. Deras koncept bygger på flexibilitet och ni har stora möjligheter att förverkliga just det hus ni drömmer om. Östanbäck hjälper er att skapa ett optimalt hus utifrån era önskemål och tomtens förutsättningar. Samtidigt ser de till att alla krav som ställs vid nybyggnation efterföljs.

  • Från skiss till färdig ritning

De har en egen ritresurs och kan upprätta alla ritningar och även kompletta handlingar som krävs vid bygglovsansökan och under byggprocessen. Ofta startar det genom att du som kund presenterar vad du är ute efter att bygga med en enkel skiss och lite beskrivande ord om funktioner och behov i huset varefter Östanbygg kan rita upp eller presentera liknande ritningar från hus som de byggt tidigare genom åren.

  • Kalkyl utifrån lösning

Beroende på vad du som kund önskar så kalkylerar Östanbygg och lämnar offert utifrån varje förfrågans specifika förutsättningar och önskemål om leveransomfattning. Vill du att Östanbygg tar hand om allt, vill du montera själv eller anlita en lokal entreprenör?
En offert är givetvis inget bindande eller något som medför någon kostnad.

  • Vi bygger med kvalitet

Östanbygg bygger med egna timmermän och montörer vid sin fabrik i Junsele. De använder sig av ett genuint beprövat byggsätt och timrar med i huvudsak naturstock i fura. De timrar i alla dimensioner och med alla tekniker. Genuint hantverk för hållbara hus helt enkelt!

Vill ni få mer info eller planlösning på nått av våra hus så skickar vi gärna det till er.

Inspiration och exempel på hus vi byggt hittar ni

Östanbäcktimmerhus.se