ostanback-desktop-logo ostanback-desktop-logo

Vår byggprocess – från start till slut

Processen - Första kontakten1. Första kontakten

Startskottet för vår byggprocess är din idé. Kanske står du redan med en färdig ritning, eller så har du en drömbild skissad på en servett. Oavsett vilket är du välkommen att höra av dig. Vi utgår från din idé, ger råd och kommer med förslag på hur ditt timmerhus skulle kunna se ut.

 

Processen-22. Dokumentation och offert

När idén har landat i ett konkret förslag kommer vi överens om hur och vem som ska göra vad. Östanbäck Timmerhus kan göra allt från att leverera en stomme som du monterar själv till att bygga ett inflyttningsklart hus. Du får självklart en offert, en specifikation av arbete och material samt en beskrivning av hur vi har planerat arbetet.

 

Processen - Byggnation3. Byggnation

Innan byggstart skrivs ett avtal mellan oss och dig som kund. Avtalet styr vilket hus som ska byggas, när det ska byggas, betalningsplan, tidsplan osv. Huset tillverkas i vår fabrik, oavsett om det är maskinellt tillverkat eller handtimrat. När huset levereras åker våra egna montörer med, för att vi ska säkerställa kvaliteten hela vägen till färdigt hus.

 

Processen - Uppföljning4. Uppföljning

Under bygget har både monteringsledaren på bygget och ansvarig på fabriken en löpande kontakt med dig som kund. När huset står klart gör vi en gemensam besiktning. Vi finns också alltid till hands tiden efter att huset står klart, för att hjälpa till med eventuella justeringar.